OurMeeting showcase in Enterprise mobility op MWC

3 februari 2017 Blog

Het grootste evenement rond mobiele technologie is zonder twijfel het Mobile World Congress kortweg MWC, in Barcelona. Dit jaar is OurMeeting als exposant onderdeel van het Holland Pavilion in Hal 6 van de Fira in Barcelona.

Wie wil weten wat er speelt op het terrein van mobiele technologie, moet van 27 februari tot 2 maart in Barcelona zijn. Daar wordt de grootste vakbeurs over mobiele ontwikkelingen gehouden, die meer dan 100.000 bezoekers van over de hele wereld trekt. Ook Nederland is een belangrijke speler in mobile tech. Daarom is er een compleet Holland Paviljoen ingericht in de landenhal van het MWC 2017, waar een geselecteerd aantal Nederlandse bedrijven acte de préséance geeft.

OurMeeting is een van die bedrijven. Wij zijn daar aanwezig als onderdeel van een samenwerking rond het zogenaamde Enterprise mobility. Steeds meer grote organisaties zoeken naar een manier om controle te houden op de Apps die door haar medewerkers maar ook samenwerkingspartners zoals onderaannemers of bijv. ZZP’ers worden gebruikt.

Next level in enterprise mobility

Oase App Services bouwt en beheert maatwerk Enterprise App Stores waarin geselecteerde Apps aangeboden kunnen worden. Daarbij maakt ze gebruik van het platform van Apperian. Deze Enterprise App Stores lossen het probleem op dat ontstaat als verschillende bedrijven (en hun medewerkers) samenwerken maar ook verschillende Mobile Device Management oplossingen hanteren. Oase App Services benadert het beheer van mobiele Apps niet op device, maar op App niveau.

Dat geeft medewerkers en partners de mogelijkheid om hun eigen devices mee te nemen (BOYD) terwijl de veiligheid en beheersbaarheid van de Apps (en de informatie daarin) gewaarborgd zijn.

                                       

OurMeeting is onderdeel van een aantal Enterprise App stores dat door Oase App Services wordt geleverd. Daarom staan we met z’n drieen op het MWC als showcase van de volgende stap in Enterprise mobility.

Kom langs!

Ben je ook in Barcelona? Kom dan vooral een kijkje nemen. Wil je een demonstratie? Kies dan hier een tijdstip dat in jouw agenda past.