De hele vergadering in je broekzak

1 juni 2017 Blog, Nieuws

Je telefoon heb je (bijna) altijd bij je. Daarom hebben we naast een vergaderapp voor de iPad ook een speciale iPhone versie beschikbaar. Met deze native iPhone app voor papierloos vergaderen heb je altijd de hele vergadering in je broekzak. Ideaal als je op een terrasje nog een belangrijke inval hebt voor de komende vergadering. Of nog een gedachte wilt delen met een andere vergaderdeelnemer. Of als je in een drukke metro toch nog even door de stukken wilt kijken.

Navigatie in de iPhone App

De iPhone App kent net als zijn grote broer op de iPad alle essentiële functies om een vergadering voor te bereiden en actief bij te wonen. Bij het ontwikkelen van de iPhone App hebben we speciaal aandacht besteed aan de navigatie. Ook al is het scherm van een iPhone aanzienlijk kleiner dan van een iPad, toch kun je met de iPhone-app uitstekend door de agenda met onderliggende documenten navigeren.

Doordat OurMeeting de agenda en alle onderliggende stukken presenteert in één PDF-document, houd je eenvoudig overzicht over alle stukken.

Annotaties delen

Met de nieuwe iPhone App heb je ook de mogelijkheid om annotaties te maken en te delen met (een selectie van) vergaderdeelnemers. Ook hier valt de nieuwe app op door de overzichtelijk navigatie, waardoor je ook met een klein scherm toch eenvoudig kunt reageren op elkaars notities

Offline voorbereiden

Net als met de iPad versie van de OurMeeting App voor papierloos vergaderen, kun je ook met de iPhone App vergaderingen offline voorbereiden. Dus zelfs als je in het vliegtuig zit of op een boot zonder internet verbinding, kun je aantekeningen en markeringen in documenten maken. Zodra je telefoon weer verbinding heeft, synchroniseert hij met onze servers. En zijn er in de tussentijd stukken gewijzigd? Geen nood want de annotaties en markeringen komen in nieuwere versies van documenten op dezelfde plek terug. Eventuele ‘wees’-annotaties kun je achteraf nog koppelen aan een nieuwe plek in het document.

De iPhone App kun je hier downloaden. Ben je nog geen gebruiker van OurMeeting? Start dan snel een gratis 90 dagen test-periode.

‘Met behulp van slimme online techniek helpen we jou om efficiënter, makkelijker en aangenamer te vergaderen.
Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over efficiënt vergaderen!’

Rens Groeneveld

CEO OurMeeting

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

geen spam | eenvoudig afmelden